Fogyókúrák

Fogyókúrák

A kalóriacsökkentésen alapuló fogyókúráknak van egy igen kellemetlen, mellékes következménye. Minden leadott kilogramm testsúly közel harmada a zsírmentes testtömegből megy le. Mit jelent ez az utca embere nyelvén? Le akartam adni egy kiló zsírt, de leadtam az izmomat is, és a csontjaimból is egy kicsit, és hullani kezdett a hajam, és a körmeim is töredeznek. 

Fogyókúrázás közben a test nemcsak a zsírszöveteit használja fel és alakítja át energiává, hanem a fehérjéit is. Ennek eredményeként értékes testrészek lesznek áldozatok, gyengül a szervezet védekezőképessége és a fogyókúra végén az illető általában gyengébbnek, erőtlenebbnek érzi magát, mint amikor belekezdett. 

Ha megmérnénk a testi paramétereit és izmainak, szívének állapotát, azt kapnánk, hogy rosszabb, mint amikor túlsúllyal küzdött. 

Napi 15-20 gramm Amino Primo segít azoknak a fogyókúrázóknak, akik alacsony kalóriatartalmú étrenddel fogynak abban, hogy megőrizzék a zsírmentes testtömegüket. A súlyvesztés nagy része így a testzsírból megy le. Ez sokkal egészségesebb megközelítés, mivel nem a testünk szükséges darabkáit adjuk le. 

Az Amino Primo – az ideális aminosav arányainak köszönhetően – teljesen a fehérje szintézisben vesz részt, és nem alakul át cukorrá, kalóriává.