A betegségének oka8 hiányzó tápanyag

Tudjuk, tele a padlás egészségügyi és táplálkozási tanácsokkal valamint brit tudósok hetente változó ‘szakvéleményével’. Amik minimum ellentmondásosak, de olykor ki is zárják egymást. Éppen ezért, tudjuk, hogy nehéz fába vágtuk a fejszénket. De feltűrtük az ingujjakat, felkapcsoltunk a legnagyobb sebességi fokozatba, mert itt van az amino-forradalom!

Ajándék letölthető könyv az esszenciális aminosavakról


Őszintén szólva ez nem egy marketing célú pár oldalas anyag az email címedért cserébe. Hasznos, és a mai világban kiemelten fontos információk vannak benne azok számára, akik tényleg szeretnének tenni valamit az egészségükért. Szóval van benne tartalom. A könyvet megvásárolhatod nyomtatott formában is a webshopunkban, mindössze 990 Ft-ért. Ideális és szép ajándék azoknak, akik a papír alapú olvasást részesítik előnyben.

Hogy miért tettük mégis ingyenesen letölthetővé digitális formában? Mert fontosnak tartjuk, hogy ez a tudás a lehető legtöbb emberhez eljusson. Vagyis hozzád is! Tartalmában egy és ugyanaz, mint a nyomtatott verzió, egyetlen betű sem hiányzik belőle.

Ki írta ezt a könyvet és miért?

Ha nálad is kiemelt helyen szerepel az egészséged megőrzése, akkor találkozhattál már Demecs István nevével, ugyanis őa Vitaking egyik tulajdonosa. István nem csak egy vitaminokat gyártó cég vezetője, hanem fitoterapeuta és természetgyógyász is, így jól ismeri az emberi szervezet számára szükséges tápanyagokat. Elsősorban a krónikus betegségek és a felhalmozódó tápanyaghiányok szakértője.

Ezért nem is volt kérdés, hogy őt kérjük fel, ássa bele magát az esszenciális aminosavakkal kapcsolatos irodalomba, és összegezze közérthető formában, amit érdemes tudnunk róluk. Ennek eredménye lett ez akönyv, amit most ingyenesen tölthetsz le.

Mit tudhatsz meg a könyvből?

Ha arra gondolsz, hogy na persze, biztos felsoroltátok, hogy mi a
8 esszenciális aminosav, aztán meg izmok így, meg csontok úgy, akkor kellemes meglepetést okozhatunk azzal, hogy bevalljuk, nem erről szól a könyv.

Elsősorban inkább arra koncentráltunk, hogy mit okoz az esszenciális aminosavak hiánya, szóval akár magadra is ismerhetsz az egyes példákon keresztül. 

Elmondjuk, hogy az izmokon és a csontokon kívül mely területeken van még kiemelkedő szerepe az aminosavaknak azért, hogy tényleg lásd, mennyire alap építőelemről van szó. 

Végigvesszük az egész beviteli és felhasználási folyamatot (még mindig magyar nyelven), hogy értsd, mennyire csodálatos, okos és komplex az emberi szervezet, így pontosan tudni fogod, hogyan segíthetsz a sajátodnak a gyógyulásban, vagy a fejlődésben.

Kinek való ez a könyv?

Ha szeretnéd könnyed stílusban (csak semmi latin), ráadásul rendszerbe rakva megérteni a táplálkozásod alapját, akkor ez a könyv neked való.

Ha általában úgy hozol döntéseket, hogy előtte pontosan felméred és megérted, hogy mik az ok-okozati összefüggések, akkor ez a könyv neked való.

Ha szeretnél többet tenni az egészségedért, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, akkor ez a könyv neked való.

Ha régóta küzdesz valamilyen krónikus betegséggel, de úgy érzed, hogy csak szélmalomharc az egész, esetleg elhitették veled, hogy ezzel már együtt kell élned, akkor ez a könyv neked való.

Miért ilyen hosszú?

Mert ez tényleg egy könyv. Hidd el, ezzel a témával egész könyvespolcokat lehetne megtölteni. Ehhez képest most egy vékonyabb könyvből megtudhatod a lényeget, ráadásul mindenféle száraz szakzsargon nélkül. 

Ha mégis úgy érzed, hogy nem neked való egy ilyen hosszúságú könyv elolvasása, hadd kapacitáljunk egy kicsit:

1. Haladj apránként, egyszerre csak egy fejezetet olvass el, így is kivégzed kevesebb, mint egy hét alatt. (Viszont ez alatt az egy hét alatt sokkal többet fogsz megtudni a saját szervezeted alap működéséről, mint a környezeted nagy része.)

2. Vágj bele vakon! Próbáld ki, hogy milyen pozitív hatással lesznek rád az esszenciális aminosavak egy hét, egy hónap, vagy fél év után. Aztán később, ha érdekelnek a miértek is, majd beleolvasol akkor.

Így lehet a tiéd a 8 hiányzó tápanyag aminosav könyv

Az űrlap kitöltésével tudod letölteni az anyagot, melyet emailben küldünk el neked.

Köszönjük a feliratkozást! A könyvet elküldtük a megadott e-mail címre, kérjük a spam mappát, Gmail esetében a "Fontos" és "Promóciók" mappát is ellenőrizd. Ha nem érkezett meg a postafiókodba könyv, írj nekünk az info@aminoprimo.hu címre.
Valami hiba történt az űrlap elküldése során.