Primo Nutrition Kft.

Vállalkozásunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy minél több emberhez eljuttassuk az aminosavakkal kapcsolatos létfontosságú információkat, továbbá olyan termékeket fejlesszünk, amiket az emberi szervezet hatékonyan és eredményesen tud felhasználni.

  • „Nincs jó recept minőségi alapanyagok nélkül, mint ahogy nincs valódi egészség a test számára szükséges építőelemek nélkül sem.”

Amikor néhány évvel ezelőtt újrakezdtem az edzéseket nem voltam épp túl jó formában, itt fájt, ott fájt, tartottam is a sérüléstől. Egy kedves ismerősöm ajánlott a figyelmembe egy terméket, amit esszenciális aminosavnak hívnak. Bevallom őszintén, elsőre nem mutattam túl nagy érdeklődést, nem pont úgy hangzott, mint amire szükségem lenne. De miután elküldte a tudományos hátteret is, egyre kíváncsibb lettem. Ahogy egyre jobban belemerültem a témába, az fogalmazódott meg bennem, hogy eddig miért nem hallottam erről ebben a formában?

Lelkesen vetettem bele magam a kutatásba, és rengeteg további információt gyűjtöttem be, hogy teljesen megértsem, hogyan is működnek az esszenciális aminosavak az emberi testben, vagy például mit okoz a hiányuk. Nos, elég megdöbbentő adatokra bukkantam. Segítséget kértem az elemzéshez Demecs István barátomtól, aki bő 20 éve kutatja a vitaminok, illetve egyéb kiegészítők szervezetre gyakorolt hatását, és őt is meglepetésként érték az információk. Kipróbáltunk sokféle, a piacon jelenleg is kapható terméket is, míg végül arra jutottunk, hogy jelen társadalmunk egyik fő problémájára úgy tudunk leginkább megoldást nyújtani, ha elkészítjük az Amino Primo-t.

Az Amino Primo ugyanis olyan arányban és összetételben tartalmazza az esszenciális aminosavakat,amelyet az emberi szervezet 99%-ban képes hasznosítani, így nyújt tökéletes megoldást a tápanyaghiányos állapotra.

Számtalan vásárlói visszajelzés alapján büszkék vagyunk arra, hogy jó úton indultunk el, és sikerült egy olyan terméket létrehozni, ami valóban segít.

Jagadics Gábor
a Primo Nutrition Kft. alapító tagja,
ügyvezetője